[rsnog] Otvorene prijave za Treću RSNOG i ISOC ION konferencije

Slobodan Marković Slobodan.Markovic at rnids.rs
Mon Nov 13 22:13:53 CET 2017


Drage svi,

Kao što već znate, RSNOG ove godine organizuje godišnju konferenciju u saradnji sa globalnim Internet društvom (Internet Society), tako da će 23. novembra, u Hotelu „Hyatt Regency“ u Beogradu, jedan za drugim, biti održana dva skupa – ISOC ION konferencija i Treća RSNOG konferencija.

Tokom obe ovogodišnje konferencije, biće održan niz prezentacija i diskusija o najnovijim globalnim i regionalnim trendovima u oblasti internet mreža i usluga, a na kraju programa biće organizovan nagradni kviz iz oblasti poznavanja mrežne bezbednosti.

Celodnevni program 23. novembra počinje u 9.30 ION konferencijom, koja traje do 12.30. Treća RSNOG konferencija počinje od 13.30 i traje do 17 časova.

Učešće na oba skupa je besplatno, ali je registracija obavezna zbog ograničenog broja mesta. Preliminarnu agendu oba skupa i obrazac za prijavu možete naći na adresi: rsnog.rs/skupovi/treca-rsnog-konferencija<https://rsnog.rs/skupovi/treca-rsnog-konferencija/>

Organizaciju Treće RSNOG konferencije pomogli su: Fondacija „Registar nacionalnog internet domena Srbije“ (RNIDS), RIPE NCC, Serbian Open Excange (SOX) i Mainstream.

Pozdrav,
Sloba


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.rnids.rs/pipermail/rsnog/attachments/20171113/4f6fc06b/attachment.htm>


More information about the rsnog mailing list