[rsnog] Poziv za Programski tim Treće RSNOG konferencije

Zoran Perović iConsult at perke.NET
Sun May 7 10:42:06 CEST 2017


Javljam se na poziv za učešće u Programskom timu RSNOG konferencije.

 

Zadovoljstvo mi je umrežavanje, a i opis posla.

 

A pitanje finansijske podrške skupu ćemo diskutovati na prvoj sednici UO SOX-a.

 

Možda čak zbog urgentnosti organizujemo i telefonsku sednicu.

 

Pozdrav

 

Perke

 

 

 

From: rsnog [mailto:rsnog-bounces at lists.rnids.rs] On Behalf Of Slobodan Marković
Sent: Wednesday, May 03, 2017 10:02 AM
To: rsnog at rnids.rs
Subject: [rsnog] Poziv za Programski tim Treće RSNOG konferencije
Importance: High

 

Dragi svi,

 

Otvaram poziv za učešće u Programskom timu Treće RSNOG konferencije!!

 

Ideja je da okupimo ekipu od recimo 4-5 osoba (mada broj članova može da bude i veći) kojima mreže i umrežavanje predstavljaju opis posla, ali i zadovoljstvo :) Pošto nas već ima 220 na ovoj listi, smatraću neuspehom naše zajednice ako u ekipi ne bude osoba ženskog pola, pa drage dame posebno pozivam da se prijave za učešće u timu!

 

Osnovna dužnost Programskog tima biće sačinjavanje programa Treće RSNOG konferencije, koja je planirana za novembar ove godine. Praktično, to znači raspoloživost za barem 3-4 sastanka uživo u Beogradu (trajanje oko dva sata, tokom radnog vremena) u periodu od maja do oktobra (verovatno jedan sastanak do kraja maja, jedan u septembru i jedan ili dva u oktobru), kao i komunikaciju e-poštom između sastanaka.

 

Programski tim će tokom narednog perioda diskutovati o temama, predavačima/gostima/učesnicima sesija, formatu i datumu održavanja konferencije, imajući u vidu potrebe i interesovanja RSNOG zajednice (posebno će biti uzeti u obzir rezultati ankete učesnika prošle RSNOG konferencije). Takođe, treba imati u vidu da će ove godine RSNOG konferencija biti održana u kombinaciji sa ISOC ION konferencijom, o čemu je bilo reči na listi u februaru: https://lists.rnids.rs/pipermail/rsnog/2017-February/000269.html  pa treba osmisliti način uklapanja ova dva skupa...

 

RNIDS je, kao i do sada, u svom budžetu za 2017. obezbedio osnovnu podršku za održavanje RSNOG+ION konferencije, ali će biti potrebna dodatna podrška sponzora, pa ako ste zainteresovani ili znate nekoga ko bi bio zainteresovan da podrži skup - javite!

 

Dakle, pišite se ako ste zainteresovani za učešće u Programskom timu ili imate bilo kakav drugi komentar/mišljenje u vezi sa ovogodišnjom konferencijom!

 

Pozdrav,

Sloba

 

 

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.rnids.rs/pipermail/rsnog/attachments/20170507/3f42abba/attachment-0001.htm>


More information about the rsnog mailing list