[rsnog] Poziv za Programski tim Treće RSNOG konferencije

Slobodan Marković slobodan.markovic at rnids.rs
Wed May 3 10:01:53 CEST 2017


Dragi svi,

Otvaram poziv za učešće u Programskom timu Treće RSNOG konferencije!!

Ideja je da okupimo ekipu od recimo 4-5 osoba (mada broj članova može da bude i veći) kojima mreže i umrežavanje predstavljaju opis posla, ali i zadovoljstvo :) Pošto nas već ima 220 na ovoj listi, smatraću neuspehom naše zajednice ako u ekipi ne bude osoba ženskog pola, pa drage dame posebno pozivam da se prijave za učešće u timu!

Osnovna dužnost Programskog tima biće sačinjavanje programa Treće RSNOG konferencije, koja je planirana za novembar ove godine. Praktično, to znači raspoloživost za barem 3-4 sastanka uživo u Beogradu (trajanje oko dva sata, tokom radnog vremena) u periodu od maja do oktobra (verovatno jedan sastanak do kraja maja, jedan u septembru i jedan ili dva u oktobru), kao i komunikaciju e-poštom između sastanaka.

Programski tim će tokom narednog perioda diskutovati o temama, predavačima/gostima/učesnicima sesija, formatu i datumu održavanja konferencije, imajući u vidu potrebe i interesovanja RSNOG zajednice (posebno će biti uzeti u obzir rezultati ankete učesnika prošle RSNOG konferencije). Takođe, treba imati u vidu da će ove godine RSNOG konferencija biti održana u kombinaciji sa ISOC ION konferencijom, o čemu je bilo reči na listi u februaru: https://lists.rnids.rs/pipermail/rsnog/2017-February/000269.html <https://lists.rnids.rs/pipermail/rsnog/2017-February/000269.html>  pa treba osmisliti način uklapanja ova dva skupa...

RNIDS je, kao i do sada, u svom budžetu za 2017. obezbedio osnovnu podršku za održavanje RSNOG+ION konferencije, ali će biti potrebna dodatna podrška sponzora, pa ako ste zainteresovani ili znate nekoga ko bi bio zainteresovan da podrži skup - javite!

Dakle, pišite se ako ste zainteresovani za učešće u Programskom timu ili imate bilo kakav drugi komentar/mišljenje u vezi sa ovogodišnjom konferencijom!

Pozdrav,
Sloba


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.rnids.rs/pipermail/rsnog/attachments/20170503/bc187bba/attachment.htm>


More information about the rsnog mailing list