[rsnog] Novi =?utf-8?Q?=C4=8Dlanovi_?=na listi

Slobodan Marković slobodan.markovic at rnids.rs
Sun Nov 20 20:26:09 CET 2016


Dragi svi,

u sklopu formulara za prijavu za Drugu RSNOG konferenciju bilo je pitanje "Želite li da se prijavite na RSNOG e-listu". Na ovo pitanje potvrdno je odgovorilo četrdesetak osoba koje do sada nisu bile na listi. Osim toga, od 7. 11. kada je otvorena registracija, putem formulara na naslovnoj strani sajta imali smo još dvadesetak prijava na e-listu.

Svi prijavljeni sada su na listi i dobili su automatski generisane poruke sa uputstvom za pristup adresi za upravljanje (radi odjavljivanja sa liste, promene lozinke, pristupa arhivi poruka itd).

Na RSNOG listi trenutno ima 220 osoba. Lista nije moderisana i svako može da pošalje poruku svima preko adrese rsnog at rnids.rs. Svaki odgovor na poruku poslatu preko liste, takođe ide na listu (a ne privatno pošiljaocu poruke!).

Imajući u vidu veći broj novih članova, privremeno sam uključio moderaciju liste. To znači da će svaku poruku poslatu na listu odobravati moderator tj. moja malenkost. Ovo će trajati do 1. decembra, kada će moderacija biti isključena.

Kao i uvek, ako vam je potrebna bilo kakva podrška u vezi sa korišćenjem liste ili želite da se odjavite sa nje, pišite mi na admin at rsnog.rs

Pozdrav,
Sloba


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <https://lists.rnids.rs/pipermail/rsnog/attachments/20161120/c40d650d/attachment.htm>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: smime.p7s
Type: application/pkcs7-signature
Size: 3259 bytes
Desc: not available
URL: <https://lists.rnids.rs/pipermail/rsnog/attachments/20161120/c40d650d/attachment.bin>


More information about the rsnog mailing list